top of page
287098684_5242587602501637_8193666704821547803_n.jpg

Hello

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

My Story

In het pittoreske Gooi, verscholen tussen de lommerrijke bomen en karakteristieke huizen, vind je Van Menk Schilderwerken. Een betrouwbare vakschilder met jarenlange ervaring en een oog voor detail. Of je nu op zoek bent naar een schilder voor binnen of buiten, Van Menk is dé specialist in de schilderswereld.

 

De expertise van Van Menk Schilderwerken

 

Van Menk Schilderwerken in het Gooi is meer dan alleen een schildersbedrijf. Ze zijn een allround specialist en hun expertise is breed. Van het spuiten van latex tot het schilderen van houtwerken zoals kozijnen, ze hebben alles onder controle. En het belangrijkste?

Ze leveren altijd kwaliteit.

 

Passie voor het vak

 

De passie van het team van Van Menk voor hun vak is duidelijk zichtbaar in hun werk. Het persoonlijke contact met de klant staat centraal en ze zijn flexibel, passen zich aan aan de klant en de situatie. Dit wordt vaak onderstreept door de vele tevreden klanten die via via bij Van Menk Schilderwerken terecht komen.

 

Duurzaam en kwalitatief schilderwerk

 

Bij Van Menk Schilderwerken wordt iedere klus aangepakt met een duurzame insteek. Duurzaamheid, kwaliteit en oog voor detail zijn de drie kernwoorden waar het bedrijf zichzelf mee omschrijft. Van particuliere woningen tot grotere projecten, het team van Van Menk pakt iedere klus met beide handen aan.

 

Een persoonlijke aanpak

 

Van Menk Schilderwerken in het Gooi staat bekend om zijn persoonlijke aanpak. Van het eerste contact tot de laatste verfstreek, de klant staat altijd centraal. De schilders van Van Menk luisteren naar de wensen van de klant, adviseren waar nodig en leveren een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet.     (bron Honesy  artikel van Menk schilderwerken)

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

06-12873317

bottom of page