MONUMENTAAL SCHILDERWERK 

Monumentaal schilderwerk is bij veel monumentale panden periodiek nodig en vergt speciale aandacht van de schilder. Bij Van Menk Schilderwerken zetten we elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 7jaar vanaf.

Werkwijze
Het interessante aan monumentaal schilderwerk is de grote diversiteit aan opdrachten die binnenkomen. Elke vorm van monumentaal schilderwerk vraagt om een andere techniek en aanpak, waardoor wij als schildersbedrijf in een enkel geval ook uitgedaagd worden om nieuwe manieren van werken te ontdekken.

Door de verschillende manieren van techniek en aanpak, vinden wij het van belang dat we eerst goed analyseren met wat voor pand we aan de slag gaan. Er zal daarom binnen 2 dagen een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Binnen de 2 weken erop volgend wordt er een vrijblijvende en gespecificeerde offerte gemaakt van het werk. De uitvoering zal vervolgens geheel volgens afspraak worden uitgevoerd. Als u tevreden bent is ons werk pas klaar.

Een monumentaal pand vraagt net even wat meer aandacht. Tijdens de uitvoering van ons werk zal er daarom goed contact met u worden gehouden. Onbekende gebreken worden op tijd herkent en met u doorgesproken. Zo zult u niet voor onverwachte verassingen komen te staan. 

📞 035 888 60 14 MOB 06 128 733 17

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Van Menk schilderwerken alle rechten voorbehouden. 

 KvK: 5734772