top of page

DIENSTEN

Onze diensten

Untitled

PARTICULIER SCHILDERWERK BINNEN/BUITEN

Of het nou om een nieuwbouwwoning, een bestaande woning of een bedrijfspand gaat: voor zowel uw binnen- als uw buitenschilderwerk bent u bij De Schilders! aan het juiste adres. Elke opdracht wordt door onze professionele schilders op een vakkundige manier aangepakt. Met als resultaat schilderwerk van een uitstekende kwaliteit.
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Wat betreft het binnenschilderwerk van De Schilders! kunt u onder andere denken aan muren, plafonds, kozijnen, trappen en ruimtes zoals de badkamer. Maar naast de uitstraling zorgt binnenschilderwerk van een uitstekende kwaliteit voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.
Buitenschilderwerk
Het buitenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Door de Nederlandse weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant is dus van groot belang voor de duurzaamheid. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt én verfraait het uiterlijk van uw woning of pand.
Binnen- en buitenschilderwerk hangen nauw met elkaar samen. Voor het buitenschilderwerk is het namelijk van belang dat het binnenschilderwerk en de glasafdichting aan de binnenkant in een goede staat verkeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor binnen- en buitenschilderwerk?

20190522_115903.jpg

VERENIGING VAN EIGENAREN

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor uw schilderwerk voor de Vereniging van eigenaren?
Dan bent u bij VM schilderwerken aan het juiste adres! Maak uw wensen kenbaar en laat uw schilderwerzaamheden, stucwerkzaamheden, glaswerkzaamhedenen bouwwarkzaamheden uitvoeren door de vak specialiste van VM schilderwerken: een schildersbedrijf met jarenlange ervaring, oog voor detail en verstand van zaken om en rondom uw schilder en onderhouds werkzaamheden.

Nightshift. -hyppe -hypotheken -@michiel

ZAKELIJK EN INDUSTRIEEL SCHILDERWERK

ZAKELIJK SCHILDERWERK
Niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke sector kan op het gebied van schilderwerk een vakkundige en betrouwbare partner gebruiken. VM schilderwerken is deze vakkundige en betrouwbare partner. Niet voor niets dat tal van organisaties en bedrijven in de omgeving van Amsterdam en het gooi schilderwerk uitbesteden aan onze vakbekwame schilders.
De beste aanpak
Als u uw pand in goede staat wilt houden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, is kwalitatief schilderwerk en regelmatig onderhoud van groot belang. Maar wat is hierin de beste aanpak? En met welke investeringen dient u wanneer rekening te houden? Met onze ervaring op het gebied van zakelijk schilderwerk stellen we samen met u een onderhoudsplan op. Het doel? De werkzaamheden zo uitvoeren dat deze optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering.
Kwaliteit en duurzaamheid
Wanneer u kiest voor het vakkundige schilderwerk van VM!, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze schilders zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk en plafond- en wandafwerking. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het door ons geleverde schilderwerk weer jaren mee kan.

Laren. Sauswerk. Vanmenkschilderwerken.J

PLAFOND & WANDAFWERKING

MUREN & PLAFONDS
Zowel in een bestaande als een nieuwbouwwoning of bedrijfspand krijgt u weleens te maken met het schilderen van muren en/of plafonds. Dat dit schilderwerk nodig is, kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een persoonlijke smaak die veranderd is, de kleuren van de woning die u gekocht heeft staan u niet aan, het anders inrichten van de bestaande ruimtes of (nieuwe) muren en/of plafonds die nodig toe zijn aan een schilderbeurt.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Onze professionele schilders zijn gespecialiseerd in plafond- en wandafwerking. We werken voornamelijk voor particulieren, maar ook voor de muren en plafonds in bedrijfsruimten, draaien wij onze hand niet om. Ons doel? Het streven naar tevreden klanten en het bieden van een goede service. Afspraak is bij ons afspraak. 
Ook spuiten wij latex met een airless latex spuit .

Diensten: Diensten
bottom of page